lördag 6 november 2010

Long time no see...

Förlåt bloggen, jag har ignorerat dig ända sedan slutet av augusti. Men det har helt enkelt inte funnits tid att skriva här inne. Lite märkligt, eftersom de här senaste månaderna har varit fulla av fantastiska upplevelser som man borde berätta mera om.

Efter vår utställning på Galleri Greger hade jag en knapp vecka på mig att förbereda en resa till Island med jobbet. Vi konfererade i tre dagar och sedan hyrde jag och tre kollegor en bil och åkte ut i "the highlands", mitt på Island. Vi möttes av landskap jag aldrig trodde jag skulle få se, det var fyra magiska dagar tillsammans med Krister, Fredrik, Karin och Frida. Vi glömmer det aldrig!


Första lunchen i vildmarken
Kerlingarfjöll, Islands tredje största geotermiska område. Kanske det mest fascinerande landskap jag någonsin sett...
Hveravellir, i de norra delarna av höglandet. Massor med varma källor och glaciärer inom synhåll...


Hvitarnes, vid kanten av Langjökull-glaciären


Ett härligt gäng!

Väl hemma från Island var det dags att planera det sista för M:s jämna födelsedag. 45 personer hemma hos oss samtidigt, så många har vi aldrig varit. Men det gick bra och det var mycket lyckat. :)

Den 2 oktober hängde jag en ny utställning på biblioteket i Edsbyn, tillsammans med Lotta Lund, en kompis från Naturfotoforum.

Det var rätt bra med besök och vi sålde två bilder var, så vi är mycket nöjda!

Tack till Maria Nilsson som fixade kontakten med biblioteket! Det har öppnat nya vägar till fotoklubbar m m där uppe. Värdefullt!

Så här såg utställningen ut:

I helgen går jag en kurs/workshop i streetfotografering. Roligt och utmanande! Det svåra med streetfoto är ju att våga gå nära sina "motiv" utan att störa dem. I morgon ska vi våga fråga om man får ta en bild också...

1 kommentar:

SonjaC sa...

Härligt, äntligen lite Islandsbilder :D