lördag 8 januari 2011

8 januari - Dalälven vid GysingeJag var uppe vid Dalälven tidigt i morse tillsammans med några kamrater från Naturfotoforum. Vi hade inte samma tur med ljus och kyla som förra året, men det var vackert med ännu mer snö än förra gången.

Bilder från förra året

5 kommentarer:

Minna sa...

Vilken vacker bild!!

PJHiller sa...

Kanonfin bild från en väldigt vacker plats! Jag såg bilderna från förra året också och är lite inspirerad att åka dit och plåta. Har du lust att berätta lite mer om exakt var i Gysinge-trakten det är? Lite surt att åka den långa vägen dit och sedan inte hitta rätt...

Fredrik sa...

@PJ: Tack! Det här är vid broarna vid Sevedskvarn. Du kör 272:an norrut och svänger till vänster några km innan bruket (skyltat mot Nationalparken). Sedan finns en parkering till vänster (skyltat) 100 m innan första bron.

PJHiller sa...

Tack för det, då blir det sannolikt en sväng dit upp när en lucka i kalendern dyker upp. Det måste f.ö. vara jäkligt fint däruppe framåt vårkanten också. Måste passa på att berömma dina bilder från Gysinge 2009, helt fantastiska! Men man riktigt känner kylan i fingrar och tår när man ser dem...

Fredrik sa...

@PJ: Tack igen! Ja, det var en helt otrolig dag vi fick däruppe förra året. Ibland ska man ha tur... Åk dit om du kan, det är en väldigt inspirerande miljö med forsarna, skogen och (just nu) snön. Även området runt själva bruket är väldigt intressant fotomässigt.