lördag 8 juni 2013

Musik, musik...

Det blev en hel del musikbilder förra veckan. Först två kvällar med Davids slutkonserter på musikgymnasiet (Rytmus). Härliga föreställningar som kulminerade på onsdagen med Davids egen "Motown tribute" och en riktigt häftig show med Christina Aguilera-låtar med David som sidekick till sångerskan Matilda.

Tisdagen inleddes med ett finstämt set med kompisarna Li och Josef:Motown-tributen: fyra klassiker levererade med en enorm spelgläjde!
Från Aguilera-showen, en helt fantastisk produktion!Förra lördagen var vi först på Huddinge Jazz- och Bluesfestival och såg Weeping Willows. Har aldrig sett dem live tidigare, men de är riktigt, riktigt bra. Sångaren Magnus Carlsson (nej, inte han från Barbados) har ett mycket eget uttryck. De lirade såklart en låt av sin stora inspiration, Roy Orbison. Det blev "In dreams", som fanns med i David Lynchs film "Blue velvet" på 80-talet. Här fick vi den med stora glasögon och allt. :-)På lördagskvällen var jag på Münchenbryggeriet och lyssnade på mina gamla gymnasiekompisar Rickard och Mats som har ett band med sina söner, med den lämpliga titeln "Father & Son". Tungt svängande rock i Led Zeppelins anda. Lät mycket bra. Sångaren Petter är dessutom mycket "visuell" på scenen, vilket gjorde att det var en kul plåtning också!
Inga kommentarer: