söndag 20 januari 2013

Djurgården gnistrar...

Vilken helg vi har haft i sta'n! I lördags var det 19 grader kallt när jag kom ner till Lida Friluftsgård för en sväng i skidspåret. Det blev ett varv i 7,6 km-slingan, det var liiite för kallt egentligen, men det gick bra.

Sedan åkte jag och M till Djurgården för att promenera i ett fantastiskt vinterlandskap, ner till Waldemarsudde och utställningen med Lars Jonssons fenomenala fågelmålningar. Bland det häftigaste jag sett i konstväg, faktiskt...

Det gnistrade överallt på Djurgården när solen låg på över de snöklädda träden. Stockholm visade sig från sin allra finaste sida, med snörök över inloppet och klarblå himmel. Hade med mig D90an och 18-70an, en mycket smidig kombination för vardagsfoto.

Här ligger solen precis bakom trädstammarna och hjälper till att förstärka silhuetten mot himlen, samtidigt som de långa skuggorna bidrar till djupet i bilden. Gillar den sortens rätt enkla knep för att "lyfta" en bild. :-)

1 kommentar:

Jani sa...

Wow den här bilden var fin med sitt rimfrost och dom långa skuggorna som leder blicken in i bilden. Fint placerad sol dessutom.

Mvh Jani