tisdag 2 december 2008

Det vart ingen glugg...

...den här gången... Den gick för 2200 kr. Ny kostar den ju 2600-2700, så prisskillnaden är inte så stor. Verkar som om den droppar i pris nu, innan den nya AF-S-versionen kommer.

Vädret i veckan har inte inbjudit till plåtande i någon större omfattning. Har testat lite inomhusbilder och fortsätter imponeras av brushanteringen vid höga ISO. Ibland undrar jag om jag verkligen behövde den där SB-900-blixten. :)

Annars står ett nytt stativ överst på inköpslistan just nu. Jag har "bara" ett Manfrotto 190 med en 352-kulled, vilket är i minsta laget för D700:an med 80-200 monterat. Eftersom jag kör en hel del med konvertrar vill det nog till kraftigare saker om det ska bli skarpt framöver. 055-stativet med 486 eller 488 som kulled ligger bra till. Jag har haft det på jobbet (055+486) och det är en riktig bra kombination...

Jo, just det: en fjärrutlösare också. :)

1 kommentar:

Anonym sa...

Ett tips...köp ett kolfiber...lätt och bra...för mig blev det ett Velbon med huvud (kommer inte ihåg nuffrorna men det kan jag ta reda på om du är intresserad)...iom att den inte väger så mycket så tar man med sig den (ibland i alla fall)
;-) och skulle det vara så att den behöver tyngas finns krok man kan hänga något på...