fredag 24 april 2009

Laddar för Landsortshelg...

I morgon åker jag till Landsort, eller Öja som ön egentligen ju heter. Ett av mina favoritställen vad gäller foto i Stockholmstrakten. Åker tillsammans med M och G från Naturfotoforum. Vi har inte träffats tidigare, så det ska bli kul att göra sig ett par nya bekantskaper. Vädret ska bli soligt med måttliga vindar, vilket kan ge riktigt fina morgonbilder på söndag, hoppas jag.

Har knappt rört kameran på hela veckan. Jag var nere en tur till Gömmaren i måndags och gjorde lite kvällsbilder, men inget mer än så. Lär bli mer bilder i helgen.

Satt ett par kvällar nu i veckan med ett bildspel från Hornborgasjön. Ca 70 bilder på 8-9 minuter, jag tänker testa det på kompisarna i helgen. :)

Idag är det nog årets varmaste dag i Tjockhult, strålande sol som värmde gott i ansiktet när jag promenerade längs Götgatan. Var uppe en sväng till Pet Sounds på lunchen och kom ut med de här:

- Anton Corbijns "Control", hans debutfilm om Joy Division. Ska bli intressant att se, han är en av mina absoluta favoriter bland (stillbilds)fotografer.
- Frida Hyvönens "Silence is wild". Otroligt häftig låtskriverska och sångerska, som förtjänar "hypen" i medierna.
- Aaron Nevilles "Singles collection plus 1969-77". En av mina favoritsoulsångare. Mycket personlig röst!
- The Solutions "Will not be televised". Soulrock av svenskt, modernt snitt med massor av passningar till Stax och Motown. Bra musik en fredagkväll! :)

Knyter an till Öja/Landsort med en bild från den otroliga januarihelgen förra året:

2 kommentarer:

Steff sa...

Hadetbrapåön!!

Anonym sa...

Hoppas ni får det fint... för egen del så fick jag aldrig möjlighet att ta ledigt så jag kunde följt med, annars hade det varit kul!