lördag 28 december 2013

2013 - Januari, februari och mars

Varning! Långt inlägg med många bilder! :-D

Det närmar sig nyår och med det en massa olika årssammanfattningar. Jag tänkte skriva lite om året som gått ur fotoperspektiv. När jag ser tillbaka på fotoåret så har det varit ganska "ryckigt", med mycket fotograferande under vissa perioder och perioder där kameran fått vila. Under hösten har det varit mycket vad gäller jobb och annat, så då har det inte blivit så mycket vardagsbilder, mer från "speciella tillfällen".Vi börjar med januari, februari och mars:

Januari

Promenad på nyårsdagen. Det här är en s k "skuggselfie".... :-)

Fyra bilder från forsarna vid Gysinge. Traditionellt besök på trettondagen med kompisarna i Naturfotoforum.


Djurgården i frost. En magisk vintersöndag med 15 graders kyla och knarrande snö under fötterna.

Bilder från en helg i Köpenhamn med föreställning på Operan med brorsdotter Cornelia i en av huvudrollerna. Vi hann med ett besök på Louisiana också. Här står vi i Alvesta och väntar på vårt försenade tåg efter signalfel...
Louisiana: Andy Warhols bläckteckningar från 50-talet. Mycket intressant!

Louisiana: Anton försöker bli ett med konstverken... :-)

Louisiana: I trädgården
Applådtack på Operan: Cornelia till vänster i orange dräkt.

FebruariFyra bilder från Torö en gnistrande söndag med nästan ingen vind alls. Vilket på sätt och vis var synd, eftersom vinden kan ge spännande bilder nere på stenstranden. Jag var där med kompisarna i "4 naturfotografer". Vi tog bilder inför vår utställning i Nyköping. Mer om den senare.

Detalj från kända fasader i city.

Mars
Fyra bilder från en tidig morgonpromenad på Söder. Jag gillar att vara tidigt inne i city och se staden vakna. Tyvärr är jag lite för morgontrött för att orka det så ofta jag skulle vilja... :-)


En fin söndag ute i Tyresta nationalpark. Den är 14 år sedan den stora branden, men spåren efter den finns fortfarande kvar...Vernissage på NK-villan i Nyköping med "4 Naturfotografer". Vi hängde ca 40 bilder i deras fina, ljusa lokaler under två veckor. Det var uppskattat, även om vi sålde dåligt...
 

En påskbild... :)

Inga kommentarer: