måndag 12 januari 2009

Garagestädning och gluggfunderingar

Redan i går planerade jag in garagestädning här hemma måndag-tisdag. Det är säkert 4-5 år sedan vi rensade bland alla "bra-att-ha-saker" i vårt rymliga garage. Ja, lite för rymliga, kan jag känna ibland. Man behöver inte vara så kritisk och kräsen kring vad man stoppar in där, men nu har vi nått en gräns...

Alltnog, jag tog mig an uppgiften med en väldigt "osentimental" hållning. D v s det mesta som inte var använt på ett år eller så åkte i soporna. Tur att vi har en rymlig bil och bara någon mil till återvinningscentralen. I morgon bär det av dit så jag kan städa klart. Skönt!!!

Någon som vill köpa ett Sigma 10-20/4-5,6? Mitt är till salu, ska bli ett Nikkor 14-24/2,8 senare i vår. Men först ska jag kliva upp i brännvidd till Sigmas 300/2,8. Den sägs vara riktigt bra, även med telekonverter. Ett projekt i vår hoppas jag nämligen blir att åka upp till Edsbyn och sitta i björngömsle!!

Senare i veckan skall jag börja på mitt "Södermalm nu och då"-projekt. Skall beta av östra delen av Söder först, tänkte jag. Tror det kan bli bra!

Dagens YouTube: får väl bli lite garagerock då... ;) The Nomads. Live på Skytteholmsfältet där vi en gång i tiden delade replokal... Ja, inte på fältet, men i den intilliggande Skytteholmsskolan. Apromus hette musikföreningen.

Inga kommentarer: